0888 455 055 office@tradeon.bg

Какво казват клиентите ни

Преди взихаме доста поръчки по телефона. Сега голяма част от хората използват сайта, за да поръчват и това ни освободи доста време.

MaskPro.EU се занимават с продажба на професионални предпазни маски със сменяем FFP3 филтър. Сайтът за 2 месеца изкара 340 822 лв.

Отлична работа на целия екип на tradeon.bg. Работата им е на най-високо ниво. Винаги на линия за всеки въпрос. Направиха ни интернет магазин, който отговаря на 100% на нашите желания. Погрижиха се за всеки един детайл, подхождат с търпение. Ние от Nezabravkaflowers ги препоръчваме.

Сърдечно благодаря на екипа на tradeon.bg за смислената и сърцата работа, от която получих съвършен продукт.

IVB.bg е сайтът на Ива Балашева, която е HR консултант и помага на бизнесите да структурират процесите си.

Магазин Arma се грижи за своите любими клиентки от 2004г. Вече повече от 15 години работят с много любов за вашия уникален стил и идентичност. Целта им е да предлагат нови и постоянно обновяващи се селекции на топ модели, следващи последните модни тенденции на световните брандове за дрехи.

Имате нужда от дизелови авточасти? Могат да ви предложат диагностична апаратура и сервизно оборудване за Common rail помпи и инжектори на BOSCH, DENSO, Delphi, Siemens.

Целта на Българската Асоциация на Професионалните Готвачи е да издигне отношенията общество-готвачи на едно ново ниво, като подобри престижа и статута на практикуващите готвачи, и оказва ценна помощ в отношенията с партньори, организации, клиенти и колеги, в България и чужбина.

„Кристъл Сървиз“ е фирма предлагаща професионални услуги за почистване за всички ваши нужди и изисквания, по отношение на чистотата на Вашия дом, офис, заведение за обществено хранене, производствен цех, обществена или друга сграда.

Компания DALVITA е българска компания, чиято история започва началото на 2015 година, като компания, дистрибутор на продукти за здраве и красота. През последните 5 години марката се развива на пазарите в България, Сърбия, Македония, Гърция, Германия и Румъния, като клиенти са главно физически лица.

Изработват и доставят букети от рози, комбинирани букети от цветя, свежи цветя, подаръци, букети от бонбони, фигури от цветя, подаръчни кошници, букви от цветя и други цветни изкушения.

Предлагат професионални счетоводни услуги. Богатия опит, придобит от 2002г. за разработването и поддържането на счетоводен софтуер Анализ ФСД им дава увереност, че могат да помогнат на всеки клиент, който реши да им се довери.

В техния сайт можете да намерите интересни и оригинални подаръци! Към момента могат да се похвалят с над 1000 продукта и хиляди доволни клиенти, като ежедневно увеличават броя на продуктите си. Не спират да се стараят да отговорят на вашите очаквания.

В Кръстев часовници ще намерите качествени часовници на добри цени. Подбират най-добрите варианти за парите Ви! Сервизът ни предлага качествени ремонти.

Кантората на ЧСИ Мирослав Колев започва своята дейност през 2006г. с въвеждането на частното съдебно изпълнение в Република България. През годините, тя се утвърди с лоялността, професионализма и ефективността в действията по принудително реализиране на притезания.

Фирмата ни е специализирана в продажбата на материали за строителство и ремонт – строителни материали и консумативи за ремонт жилища, офиси, покриви ,фасади, хидроизолация, топлоизолация, В и К , гипсокартон, градина , инструменти, баня и други.

Могат да ви предложат представителни, стилни и интелигентни хостеси и хостове в повече от 15 града в България. Те могат да обезпечат вашето събитие от концепцията до реализацията – локация, техническо обезпечаване, PR и работа с медиите, микроинфлунсърска кампания.

Те предлагат единственият орален плазмен комплекс за мускулно-скелетна регенерация, който помага за предотвратяване и възстановяване на нараняването, подобряване на мобилността и намаляване на болката. Подобрява мобилността и намалява мускулно-скелетната болка.

Индивидуални софтуерни решения за Вашия бизнес. Могат да ви помогнат да създадете ваш собствен софтуер, съотвестващ с вашите нужди. Ако имате същестуващо приложение, те биха могли да променят или добавят нова функционалност.

Екип от мотивирани специалисти за удовлетворяване на нуждите на българските работодатели, при осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд. Изпълняват тази задача чрез консултиране и подпомагане на работодателя при създаването на сигурна работна среда.

Харесват продукти направени от сърце и душа. Естествените материали и даровете на природата ги правят щастливи. Ако обичате уюта и уникалността, при тях може да намерите пътят към щастието, дома, семейството. Обичат да са близо до природата, да вземат билки от извора за релакс и пълноценност.

Момчета за товарене и извозване на отпадъци. Разполагат с възпитани и чисти работници за демонтаж, изнасяне, товарене и транспорт на отпадъци до сметище за депониране на боклук. Може да разчитате на тях за изнасяне на тежки отпадъци от висок етаж без асансьор.

Осигуряват спокойствие както на шофьорите, така и на техните пътници. Изработени от траен, но гъвкав поликарбонатен материал осигуряват защитна бариера между шофьорите и техните пътници, свеждайки до минимум прехвърлянето на капчици и микроби от кашлица, кихане или дори говорене. 

Х-клуб организират различни активности на открито: тиймбилдинг за вашия екип, рафтинг, каньонинг, каякинг, незабравими детски лагери, игри и мероприятия, катерете, летене с параплан, бънджи скокове и проникване в необлагородени пещери.

Хипнотерапия за успех в бизнеса – онлайн с предприемачи, мениджъри продажби и собственици на малък бизнес, които се чувстват заседнали и не могат да достигнат до повече клиенти, реализират по-високи парични цели и увеличават печалбата.

Тренирай с ластици! Основна разлика е, че ластиците натоварват по-малко ставите, което означава, че мускулът може да се натовари повече с по-малък шанс от контузия. Това са прекрасни новини за хората, които са претърпяли контузия и не могат да натоварят мускулите си с дъмбели както с ластици.

Произвеждат високотехнологични решения в областта на пречистването на вода, които отговарят на най-строгите стандарти за качество и изискванията на клиента – най-добрите системи за филтриране, йонизиране, алкализиране и структуриране на водата, вече 46 години без аналог!

Водолей носят със себе си над 25 години местен и национален опит в строителството: с репутация в изграждането на големи и уникални проекти и приключването на проектите преди определеният срок и с оптимизиран бюджет.

Zhen Thepary – пречистване на емоционалното тяло чрез танц – тя е за всеки, който се стреми към личностно и емоционално развитие, чрез освобождаване на натрупания стрес.

Каква е връзката между здравето и храната? Здравето е основен приоритет за всеки, но и козметиката, спортът и храненето са важни за пълноценния ни живот. Тяхното желание е да ви помогнат да намерите своя добър баланс за здравето и благополучие в ежедневието.

Компанията е специализирана в производството, преработката и търговията с месо и месни продукти. За производството си, тя използва суровини с най-високо качество. Фирмата разполага със собствена производствена база за преработка на сурови меса.

B-tel е инженерингова компания и е специализирана в областта на: проектиране, разработване и производство на иновативни продукти и технологии, приложими в гражданската и военната авиация, специализирани комуникационни и навигационни системи и железопътни сигнални системи.