0884 885 272 office@tradeon.bg

Какво казват клиентите ни

Удоволствие без угризения. Това са суровите здравословни бонбони на Bosy Kitchen. Изцяло веган, 100 % натурални съставки, био и супер храни.

Преди взихаме доста поръчки по телефона. Сега голяма част от хората използват сайта, за да поръчват и това ни освободи доста време.

MaskPro.EU се занимават с продажба на професионални предпазни маски със сменяем FFP3 филтър. Сайтът за 2 месеца изкара 340 822 лв.

Отлична работа на целия екип на tradeon.bg. Работата им е на най-високо ниво. Винаги на линия за всеки въпрос. Направиха ни интернет магазин, който отговаря на 100% на нашите желания. Погрижиха се за всеки един детайл, подхождат с търпение. Ние от Nezabravkaflowers ги препоръчваме.

Сърдечно благодаря на екипа на tradeon.bg за смислената и сърцата работа, от която получих съвършен продукт.

IVB.bg is the site of Iva Balasheva, who is an HR consultant and helps businesses structure their processes.

Магазин Arma се грижи за своите любими клиентки от 2004г. Вече повече от 15 години работят с много любов за вашия уникален стил и идентичност. Целта им е да предлагат нови и постоянно обновяващи се селекции на топ модели, следващи последните модни тенденции на световните брандове за дрехи.

Имате нужда от дизелови авточасти? Могат да ви предложат диагностична апаратура и сервизно оборудване за Common rail помпи и инжектори на BOSCH, DENSO, Delphi, Siemens.

Целта на Българската Асоциация на Професионалните Готвачи е да издигне отношенията общество-готвачи на едно ново ниво, като подобри престижа и статута на практикуващите готвачи, и оказва ценна помощ в отношенията с партньори, организации, клиенти и колеги, в България и чужбина.

„Кристъл Сървиз“ е фирма предлагаща професионални услуги за почистване за всички ваши нужди и изисквания, по отношение на чистотата на Вашия дом, офис, заведение за обществено хранене, производствен цех, обществена или друга сграда.

Компания DALVITA е българска компания, чиято история започва началото на 2015 година, като компания, дистрибутор на продукти за здраве и красота. През последните 5 години марката се развива на пазарите в България, Сърбия, Македония, Гърция, Германия и Румъния, като клиенти са главно физически лица.

Изработват и доставят букети от рози, комбинирани букети от цветя, свежи цветя, подаръци, букети от бонбони, фигури от цветя, подаръчни кошници, букви от цветя и други цветни изкушения.

Предлагат професионални счетоводни услуги. Богатия опит, придобит от 2002г. за разработването и поддържането на счетоводен софтуер Анализ ФСД им дава увереност, че могат да помогнат на всеки клиент, който реши да им се довери.

В техния сайт можете да намерите интересни и оригинални подаръци! Към момента могат да се похвалят с над 1000 продукта и хиляди доволни клиенти, като ежедневно увеличават броя на продуктите си. Не спират да се стараят да отговорят на вашите очаквания.

В Кръстев часовници ще намерите качествени часовници на добри цени. Подбират най-добрите варианти за парите Ви! Сервизът ни предлага качествени ремонти.

Кантората на ЧСИ Мирослав Колев започва своята дейност през 2006г. с въвеждането на частното съдебно изпълнение в Република България. През годините, тя се утвърди с лоялността, професионализма и ефективността в действията по принудително реализиране на притезания.

Фирмата ни е специализирана в продажбата на материали за строителство и ремонт – строителни материали и консумативи за ремонт жилища, офиси, покриви ,фасади, хидроизолация, топлоизолация, В и К , гипсокартон, градина , инструменти, баня и други.

Могат да ви предложат представителни, стилни и интелигентни хостеси и хостове в повече от 15 града в България. Те могат да обезпечат вашето събитие от концепцията до реализацията – локация, техническо обезпечаване, PR и работа с медиите, микроинфлунсърска кампания.

Те предлагат единственият орален плазмен комплекс за мускулно-скелетна регенерация, който помага за предотвратяване и възстановяване на нараняването, подобряване на мобилността и намаляване на болката. Подобрява мобилността и намалява мускулно-скелетната болка.

Индивидуални софтуерни решения за Вашия бизнес. Могат да ви помогнат да създадете ваш собствен софтуер, съотвестващ с вашите нужди. Ако имате същестуващо приложение, те биха могли да променят или добавят нова функционалност.

Екип от мотивирани специалисти за удовлетворяване на нуждите на българските работодатели, при осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд. Изпълняват тази задача чрез консултиране и подпомагане на работодателя при създаването на сигурна работна среда.

Харесват продукти направени от сърце и душа. Естествените материали и даровете на природата ги правят щастливи. Ако обичате уюта и уникалността, при тях може да намерите пътят към щастието, дома, семейството. Обичат да са близо до природата, да вземат билки от извора за релакс и пълноценност.

Момчета за товарене и извозване на отпадъци. Разполагат с възпитани и чисти работници за демонтаж, изнасяне, товарене и транспорт на отпадъци до сметище за депониране на боклук. Може да разчитате на тях за изнасяне на тежки отпадъци от висок етаж без асансьор.

Осигуряват спокойствие както на шофьорите, така и на техните пътници. Изработени от траен, но гъвкав поликарбонатен материал осигуряват защитна бариера между шофьорите и техните пътници, свеждайки до минимум прехвърлянето на капчици и микроби от кашлица, кихане или дори говорене. 

Х-клуб организират различни активности на открито: тиймбилдинг за вашия екип, рафтинг, каньонинг, каякинг, незабравими детски лагери, игри и мероприятия, катерете, летене с параплан, бънджи скокове и проникване в необлагородени пещери.

Хипнотерапия за успех в бизнеса – онлайн с предприемачи, мениджъри продажби и собственици на малък бизнес, които се чувстват заседнали и не могат да достигнат до повече клиенти, реализират по-високи парични цели и увеличават печалбата.

Тренирай с ластици! Основна разлика е, че ластиците натоварват по-малко ставите, което означава, че мускулът може да се натовари повече с по-малък шанс от контузия. Това са прекрасни новини за хората, които са претърпяли контузия и не могат да натоварят мускулите си с дъмбели както с ластици.

Произвеждат високотехнологични решения в областта на пречистването на вода, които отговарят на най-строгите стандарти за качество и изискванията на клиента – най-добрите системи за филтриране, йонизиране, алкализиране и структуриране на водата, вече 46 години без аналог!

Водолей носят със себе си над 25 години местен и национален опит в строителството: с репутация в изграждането на големи и уникални проекти и приключването на проектите преди определеният срок и с оптимизиран бюджет.

Zhen Thepary – пречистване на емоционалното тяло чрез танц – тя е за всеки, който се стреми към личностно и емоционално развитие, чрез освобождаване на натрупания стрес.

Каква е връзката между здравето и храната? Здравето е основен приоритет за всеки, но и козметиката, спортът и храненето са важни за пълноценния ни живот. Тяхното желание е да ви помогнат да намерите своя добър баланс за здравето и благополучие в ежедневието.

Компанията е специализирана в производството, преработката и търговията с месо и месни продукти. За производството си, тя използва суровини с най-високо качество. Фирмата разполага със собствена производствена база за преработка на сурови меса.

B-tel е инженерингова компания и е специализирана в областта на: проектиране, разработване и производство на иновативни продукти и технологии, приложими в гражданската и военната авиация, специализирани комуникационни и навигационни системи и железопътни сигнални системи.

Пирин Пеллет ЕООД, е българско дружество с италиански собственик. Производство и продажба на пелети за отопление клас А1

Dr-sportvision предлага богат асортимент от модели със спортен дух, в различни цветови комбинации и размери за всяка възрастова група. 

ТОПСОЛАР България е компания създадена със специална цел и мисия, и оперираща в сферата на възобновяемите енергийни източници, и с фокус във фотоволтаичните паркове и системи.

Star-bg.com са специализирани в търговия, директен внос и брандиране на рекламен текстил и рекламни материали.

Поддържане на равновесието на околната среда чрез унищожаване на отпадъците и избягване разпространението на болести и зарази от СЖП, посредством използване на високотехнологични инсинератори.

“Нека направим вашите сърца щастливи”

Фирма „Гертех Инженеринг“ ООД е официален дистрибутор на “FATRA”  Винилови(PVC) покрития за България. 
Екипът им е с дългогодишен опит в доставката и монтажа на Винилови(PVC) подови покрития, като работата им с продуктите на Fatra дататира от повече от 20 години на Българския пазар.

Вулкан Сървисис е лицензирана фирма от Агенция по Храните. Има сключени договори с фирми, заведения и обекти в цялата страна-СЪБИРАНЕ,ТРАНСПОРТИРАНЕ И УНИЩОЖАВАЕ(чрез собствени мобилни инсинератори) НА СЖП категории 1,2 и 3.

„Фреш Колд” ООД предлага цялостни решения от идеята на клиента до въвеждането в експлоатация на готовата вече инсталация . Целия процес е изцяло съобразен с изискванията на нашите клиенти .

Фирма Авто Свят ООД е основана през 1994 година с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на автомобилни добавки, авточасти, автокозметика, моторни масла и акумулатори.

Фирма с дългогодишен опит в областта на писмените и устните преводи. През годините на развитие и усъвършенстване сме помогнали на стотици клиенти да преодолеят езиковата бариера при своите бизнес и лични комуникации.

Създадена през 2006г марката Arriva, за малко време успя да спечели многобройни, лоялни клиенти. И това не е случайно а резултат от всеотдайна работа, основни принципи при създаването и, и не на последно място грижа и любов, с което екипа изразява отношението си към своите клиенти.

Паркет Миланов е водеща българска фирма с дългогодишен опит в търговията с паркет, дървени настилки и артикули. Фирмата предлага на клиентите си материали – паркет, ламинат, первази, лайсни; консумативи – лакове, лепила, силиконови и фугиращи пасти и други услуги.

Фирма МС-АУТОРЕНТ предлага вече над 20 години на своите клиенти коли под наем (rent a car) за бизнес цели, сватби, делегации, туризъм, трансфери при изгодни за клиента условия.

Zak Code е специализирана марка бижута за любителите на истинския карбон, познат като въглеродни влакна. Създадена е през 2018 г. от трима ентусиасти Зори, Александър и Кристина. Момичетата обичат бижутата и ние двете даваме идеите за моделите, но Алекс знае как да работи с карбон и превръща идеите ни в реалност. 

Екипът предлага консултации на място за сгради с проблеми в конструкцията.  „Реновирай” предлага широк спектър от дейности, покриващи усилването, възстановяването и реконструкцията на съществуващи сгради. От проектирането до изпълнението.

Нано Сейф предлага уникално третиране за дезинфекция на повърхности. Могат да ви помогнат незабавно и лесно, за да осигурят на вас, вашите служители и клиенти оптимална защита за период от една година. Нека вашите бизнес и лични помещения и вещи са покрити с нашата дълготрайна повърхностна защита от микроби, вируси, плесен и всички
нежелани зарази!

Добре дошли в уеб сайта на Фриго-Макс ЕООД,тук е мястото, където ще намерите винаги актуална и полезна информация за добивания в Ивайловград камък гнайс. Фирмата е специализирана в добива и търговията на различни видове каменни облицовки от естествен камък гнайс и е пазарен лидер в този сегмент.

Най-добрите CBD1 продукти може да закупите тук.

Всички продукти на Марта Габарда са създадени с мисълта за комфорт и функционалност. От кройката, до избора на плат. Благодарение на богатия им опит можем да избират най-добрите материали с оптимално отношение между цена и качество. 

Управление на вземания, чрез изкупуване и извън-съдебно събиране. Ние се занимаваме с всякакви изкупувания, но най-вече изгодни. Ако ще изкупуваме, ще плащаме веднага каквото трябва. Без да губим излишно време.

Разположен в самия център на град Стара Загора, предлагащ отлични комуникации, четиризвездният бутиков хотел “ЕФИР” е идеалния избор, за да се превърне Вашия престой в незабравимо преживяване.

В детски парти клуб „Цветенца Дианабад” децата се докосват до красотата и простотата на естествените материали, както и до оригиналните и креативни игри. Съоръженията и играчките са изцяло дървени, стимулиращи въображението и насърчаващи детското развитие. 

В mlstore може да откриете всичко нужно за вашият офис.

Верни на идеята да предоставяме на хората енергоспестяващи, екологични и времеспестяващи решения. В процеса на еволюцията на технологиите, животът на хората е едно непрекъснато изграждане на по-висок стандарт, по-добро здраве и спокоен живот.

В аccountinganswer.bg за Вас работят специалисти от регистрирано счетоводно предприятие за счетоводно обслужване ЗЕТ ФИНАНС ЕООД. Превръщат скучните и тромави процедури по счетоводно отчитане в онлайн счетоводство.

Коучинг, обучения и консултиране.

 Фирмата разполага със сладкарница намираща се на ул. “ Любен Каравелов“ 12, където могат да се поръчат всички изделия от каталога на „Кампино“ ООД. Персонала е висококвалифициран и с дългогодишен опит в сферата на сладкарството.

 FLUID FILM се радва на много ентусиазирани потребители в индустрията, авиацията, дори космическите пътувания, сред приятели на стари автомобили, любители на водните спортове и членове на Германското общество за хронометрия.

Там, където другите виждат ръжда и корозия, ние виждаме възможности – независимо дали става дума за Вашето хоби, малкия Ви сервиз или големи индустриални съоръжения.

Ние от Electric Touch ще направим Вашият дом умен! Благодарение на нас ще управлявате Вашият дом по целият свят само с едно

натискане на бутон чрез смартфон.

Твоят любимец е важен за нас, ето защо ние ще се погрижим да намерим най-добрата храна, играчка, дреха, аксесоар, така че да сте доволни

Декотекс 99 е фирма за търговия на едро и дребно с кабели и електроматериали. В тази дейност има опит повече от 20 години.

Първото издание на националния архитектурен конкурс „Свързани пространства“ полага основите за създаване на престижна годишна награда за архитекти и архитектурни студия от цялата страна.

Вредителите са наша грижа

Биоравновесиe има национално покритие. Ние предлагаме индивидуално решение на всеки проблем, сигурен и безопасен метод, за опазване здравето на вас и на вашите близки!

Ние от Electric Touch ще направим Вашият дом умен! Благодарение на нас ще управлявате Вашият дом по целият свят само с едно

натискане на бутон чрез смартфон.

en_GBEnglish